joi, 26 mai 2011

Notiunea de OUTLET

Probabil cu totii am auzit expresia "sunt prea sarac sa cumpar lucruri ieftine" sau expresia "ieftin inseamna mai scump". Oare asa este? Sa ne gandim putin....  Ieftin este intotdeauna asimilat cu calitatea inferioara, cu lucrul care nu dureaza si care este nesatisfacator. Pe scurt, ieftin inseamna prost.
 Asta se intampla pana acum, pentru ca exista o solutie. Poti de acum sa cumperi produse IEFTINE si la o calitate buna, fara a fi produse second-hand. Sunt produse noi, cu eticheta. Produsele care impaca si ""capra si varza"", adica sa fie si ieftine si bune, sunt produsele de tipul OUTLET.
Dar ce inseamna de fapt OUTLET...?
Produsele de tip outlet trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
1. sa fie produse noi, fara cea mai mica urma de uzura, cu eticheta originala care sa cuprinda o descriere completa a produsului, marime, culoare, model, marca, mod de intretinere, si alte specificatii (ca si atunci cand cumparati un produs din magazin);
2. sunt realizate de producatori consacrati la nivel mondial (Adidas, Puma, Umbro);
3. design-ul, materialul, felul in care este croit, controlul calitatii, toate se supun standardelor brandului / marcii originale a produsului;
4. produsele outlet sunt produse care nu s-au vandut in perioada sezonului pentru care au fost ele initial produse,  ( ramase pe stoc ), si care tocmai din acest motiv au preturile reduse (50% pana la 80% sau chiar 90% ).

Succes la cumparaturi!