miercuri, 1 iunie 2011

Brandul LeeCooper la nivel mondial

In anul 2008 Compania Lee Cooper a implinit 100 de ani de functionare, fiind astfel cea mai veche companie producatoare de jeansi din Europa. Alaturi de Levi's, brandul Lee Cooper reprezinta unul din cei mai mari producatori de jeansi din lume.
Eticheta "Lee Cooper" este un simbol al calitatii materialelor folosite pentru imbracamintea de tip casual, avand filiale in toata lumea.
Curiozitati legate de Compania Lee Cooper:
  • Compania Lee Cooper a devenit cunoscuta atunci cand a inceput sa produca imbracaminte si uniforme pentru armata in perioada razboiului din 1914. Materialele folosite erau rezistente, jeansii produsi initial de Lee Cooper fiind considerati mult timp ca "haine de lucru".
  • Lee Cooper a fost prima companie care a vandut jeansii ca haine "de fiecare zi". Materialul din care sunt produsi acestia, denimul, rezistent, ieftin si comod, a fost apreciat de tinerii din: Marea Britanie, Olanda si Franta. Lee a scos pe piata jeansi de culori diferite, rupti, stramti, prespalati, largi, evazati,  pastrand insa aceeasi calitate a materialelor si a croielii care i-a adus faima.
  • Compania este prezentă si în Romania, cu 26 de magazine Lee Cooper.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu! Acesta va fi disponibil dupa validare.